My Friend Fats

fats-foto

Bobby Setter en Karin waren aanwezig bij de uitvaart van Fats Domino in New Orleans. De rouwstoet ofwel “Second Line Parade” was een gebeuren die een onuitwisbare indruk heeft nagelaten. Het was een stoet van meer dan 10.000 deelnemers die nog een laatste eerbetoon aan The Fat Man bezorgden met muziek, zang, dans, feestvreugde in een onvoorstelbare sfeer. Bobby Setter heeft daar alles gezien maar geen tristesse of treurnis. Het was een “Celebration of Life”. Zoiets kun je alleen maar meemaken in New Orleans. Zeker 150 à 200 muzikanten zorgden voor een ongekende muzikale sfeer.
Momenteel is men druk bezig met het aanpassen van de film met de meest recente beelden van deze gebeurtenis. Dat zal zeker zorgen voor een meerwaarde. De aangepaste nieuwe versie zal zeker de moeite waard zijn om de film nog eens te zien.
Ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van Fats, zal de film worden vertoond op zaterdag 24 februari om 20u30 en zondag 25 februari om 15u30 bij Filmclub OVAKI, Ham, 139, Gent. Tevens is er dan een prachtige fototentoonstelling ingericht over Fats Domino.
De toegang is gratis maar reserveren is noodzakelijk (wegens beperkt aantal plaatsen) dit kan bij:
Didier Kusseler 0478/78.48.28 sec.ovaki@gmail.com en/of
Bobby Setter 09.222.04.05 info@bobbysetter.be

BOBBY SETTER heeft in samenwerking met de Koninklijke filmclub OVAKI vzw.een muzikale documentaire langspeelfilm gemaakt over het leven en de muziek van de legendarische Amerikaanse zanger/pianist FATS DOMINO.

Benevens muzikale clips omvat deze film exclusieve privébeelden en opnames die in New Orleans en meer bepaald bij Fats thuis zijn opgenomen.

De film duurt 2 x 50 minuten (met een pauze) en is een boeiend en aangrijpend verhaal met veel muziek,humor,emotie en een perfecte weergave van de jarenlange hechte vriendschap tussen Fats Domino en Bobby Setter. Oorspronkelijk was het de bedoeling 3 voorstellingen te geven in Cinéclub Ovaki (Gent) maar dat zijn er ondertussen meer dan 150 geworden op diverse locaties in Belgie, maar ook in Spanje, Nederland en Duitsland.

Wegens de belangstelling en aanvragen hebben vzw.Ovaki en Bobby Setter besloten om de film op locatie te geven en te presenteren aan verenigingen of clubs die nog houden van Retro- muziek uit die periode ,en die vooral de naam

“Fats Domino” nog in mind hebben zoals o.a.Seniorenclubs,Okra,Jazz of

Rythm & blues clubs enz. Gezien dit geen commerciele film is en niet gemaakt met winstoogmerk,wordt deze totaal belangloos aangeboden.Wat er nodig is,is een geschikte locatie en een screen en beamer met degelijke geluidsinstallatie(desnoods kan dit ook ingehuurd worden)

In 2016 is de film nog bijgewerkt met actuele gebeurtenissen en de meest recente beelden van de nu 89-jarige FATS DOMINO.Wij zijn er van overtuigd dat veel senioren en liefhebbers van muziek uit de jaren 1950’-60’en 70’ deze film kunnen smaken en dat er velen een stuk nostalgie en jeugdsentiment zullen herbeleven.Hoeveel koppels hebben mekaar niet beter leren kennen bij een dansje op de Juke box muziek van bv.Fats’ Blueberry Hill.

Nadere inlichtingen of gegevens kunt U bekomen bij:

info@bobbysetter.be of telefonisch 09.222 04 05