DVD

Na honderden uren van werk in de studio voor het samenstellen, selecteren, masteren & editeren van archiefmateriaal en realiseren van een aantal nieuwe clips zijn we dan eindelijk zover dat we de DVD “The BOBBY SETTER BAND … through the years” kunnen voorstellen.

Het is wel een uniek 4-uur durend document die de sound, de variatie en de look van de Bobby Setter Band van de laatste dertig jaar in beeld brengt. Aangezien er geen filmmateriaal bestaat van het prille begin (1963) starten we met een compilatie van fotomateriaal tot de eerste echte TV shows in 1976. U ziet duidelijk de band evolueren en naarmate de jaren verstrijken, eigenlijk ouder en beter worden (niet mooier).

Deze dubbel -DVD omvat 58 items waaronder TV shows, live optredens, documentaires, actuele nieuwe clips, speciale gasten en unieke historische beelden thuis bij Fats Domino in New Orleans (net voor de hurrican Katrina).
Deel één van de DVD is een overzicht van een lange, succesrijke carrière van de band met hopelijk voor velen een stuk nostalgie en mooie souvenirs van toen …

Deel twee is zoals de band er nu tegenwoordig uitziet. De beelden en sound zijn ook actueler en moderner geworden, maar de eigenheid is wel ongewijzigd.

Bobby Setter en collegas beschouwen deze DVD als een levenswerk (levensdroom) en zijn toch een beetje trots op deze productie. Het is de moeite waard.

Wenst u de DVD te bestellen klik hier
Voor inlichtingen :
tel : +32 (0) 9 222.04.05
info@bobbysetter.be
Met vriendelijke groeten,
Bobby Setter Band.