My Friend Fats

fats-foto

Bobby Setter en Karin waren aanwezig bij de uitvaart van Fats Domino in New Orleans. De rouwstoet ofwel “Second Line Parade” was een gebeuren die een onuitwisbare indruk heeft nagelaten. Het was een stoet van meer dan 10.000 deelnemers die nog een laatste eerbetoon aan The Fat Man bezorgden met muziek, zang, dans, feestvreugde in een onvoorstelbare sfeer. Bobby Setter heeft daar alles gezien maar geen tristesse of treurnis. Het was een “Celebration of Life”. Zoiets kun je alleen maar meemaken in New Orleans. Zeker 150 à 200 muzikanten zorgden voor een ongekende muzikale sfeer.

Benevens muzikale clips omvat deze film exclusieve privébeelden en opnames die in New Orleans en meer bepaald bij Fats thuis zijn opgenomen.

De film duurt 2 x 50 minuten (met een pauze) en is een boeiend en aangrijpend verhaal met veel muziek,humor,emotie en een perfecte weergave van de jarenlange hechte vriendschap tussen Fats Domino en Bobby Setter. Oorspronkelijk was het de bedoeling 3 voorstellingen te geven in Cinéclub Ovaki (Gent) maar dat zijn er ondertussen meer dan 150 geworden op diverse locaties in Belgie, maar ook in Spanje, Nederland en Duitsland.

Wegens de belangstelling en aanvragen hebben vzw.Ovaki en Bobby Setter besloten om de film op locatie te geven en te presenteren aan verenigingen of clubs die nog houden van Retro- muziek uit die periode ,en die vooral de naam “Fats Domino” nog in mind hebben zoals o.a.Seniorenclubs,Okra,Jazz of Rythm & blues clubs enz. Gezien dit geen commerciele film is en niet gemaakt met winstoogmerk,wordt deze totaal belangloos aangeboden.Wat er nodig is,is een geschikte locatie en een screen en beamer met degelijke geluidsinstallatie(desnoods kan dit ook ingehuurd worden)

Wij zijn er van overtuigd dat veel senioren en liefhebbers van muziek uit de jaren 1950’-60’en 70’ deze film kunnen smaken en dat er velen een stuk nostalgie en jeugdsentiment zullen herbeleven.Hoeveel koppels hebben mekaar niet beter leren kennen bij een dansje op de Juke box muziek van bv.Fats’ Blueberry Hill.

Nadere inlichtingen of gegevens kunt U bekomen bij:

info@bobbysetter.be of telefonisch 09.222 04 05